Ето го отговора на bTV за скандалните обвинения на Константин Кацаров след “Гласът на България”

Думите на един от участниците в “Гласът на България” Константин Кацаров, който след напускането си от шоуто хвърли скандални обвинения за измама в предаването, провокираха бърза реакция и от страна на продуцентите на музикалния формат, които изляоха с официално становище.

Ето какво гласи позицията на bTV Media Group за случая:

“bTV се отнася с огромно уважение към всеки талант. Съжаляваме за отпадането на г-н Константин Кацаров от музикалната надпревара по време на Нокаутите в неделната вечер на 26.11.2023 г. Подхождаме с пълно уважение към личното мнение и изразена позиция на г-н Кацаров и разбираме неговото разочарование от отпадането му от състезанието. Същевременно, oтправените обвинения към продукцията са напълно неоснователни.
Мира Радева попиля скандалджията Кацаров от “Гласът на България”

Екипът на продукцията многократно е доказал своя професионализъм в организацията на едни от най-популярните телевизионни формати и е затвърдила отлични взаимоотношения със стотици участници, които са били част от предаванията.

“Гласът на България“ вече 10 успешни телевизионни сезона дава възможност за изява на български артисти и подкрепя развитието на млади музикални таланти. Треньорите в предаването са доказани музиканти и изпълнители с богат опит и изграден авторитет на българския музикален пазар, бендът е съставен от едни от най-изявените и успешни музиканти, а зад кадър, в продукцията работи голям екип от професионалисти, които подпомагат във всеки един етап подготовката на участниците.

bTV категорично отхвърля отправените обвинения и внушения. Следваме най-добрите принципи за производство на телевизионно съдържание и няма да допуснем да се очерня името на предаването и да се хвърля сянка върху професионализма на екипа на продукцията. bTV наблюдава развитието на темата и има готовност да предприеме необходимите действия, за да защити доброто име и репутация на предаването.”
Дали Константин Кацаров ще коментира още нещо, свързано с участието или отпадането си от “Гласът на България” след официалната позиция на медията, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бионсе пак е на върха, въпреки критиките

В момента Бионсе е в един от най-силните периоди в живота си. С много талант и упорит труд, вложени в музиката, която прави, тя несъмнено си е заслужила световната слава. И сега, след години на музикалната сцена, кулминацията в кариерата ѝ достигна с турнето Renaissance. С него певицата обиколи 39 града в 12 […]

Subscribe US Now