Кой сложи спирачки на Меган

Всички новини около кралското семейство в последните две седмици, както и вероятно през следващите две, се въртят около смъртта, погребението и последствията от загубата на кралица Елизабет II.
А те се отразиха и на медийните изяви на Меган Маркъл.
Херцогинята на Съсекс трябваше да се появи на корицата на списание Variety като част от публикация в чест на “силните жени”. Компания на Маркъл правят Хилъри Клинтън и Елизабет Олсен.
Variety обаче обявиха, че отлагат излизането на броя със съпругата на принц Хари “от уважение към смъртта на кралица Елизабет II”. Меган ще пропусне и самото събитие Power of Women, организирано от списанието, което ще се състои в близките седмици.
Кога се очаква да излезе броят на Variety с Меган Маркъл все още не е ясно. Междувременно всички обсъждат хладните отношения, които херцозите на Съсекс и принцът, и принцесата на Уелс отново демонстрираха на погребението на кралицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гола ли се пече на плажа Емануела? ВИДЕО

Едва ли има мъж, който не мечтае да види фолк певицата Емануела гола на плажа. Или пък след края на лятото да види къде има разлики в тена.  Известната Стела Павлова от “Къщата на инфлуенсърите” хвана на тясно пайнерката и поиска от нея да види дали се пече гола или […]

Subscribe US Now