Гола ли се пече на плажа Емануела? ВИДЕО

Едва ли има мъж, който не мечтае да види фолк певицата Емануела гола на плажа. Или пък след края на лятото да види къде има разлики в тена. 

Известната Стела Павлова от “Къщата на инфлуенсърите” хвана на тясно пайнерката и поиска от нея да види дали се пече гола или с бански. А изпълнителката на ‘Гледай ме на снимка” никак не се смути от напористата инфлуенсърка и си каза всичко. 
Гигантска жаба изскочи пред Емануела, скъса си дрехите и ето какво стана СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Planeta by Eleven Club (@planeta_by_eleven_club)

“Задължително по бански. Няма как да покажем разликите, защото са скрити само едни неща, които и в момента са скрити. Не ходя на нудистки плажове”, сподели певицата и разочарова феновете си от мъжки пол. 
Стела успя да хване Емануела за интимни въпроси преди да се качи на сцената на най-актуалния фолк клуб в Студентски град, където хитовата изпълнителка събра всички погледни с ултра къса червена рокля, която подчертаваше всяка нейна извивка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко си приличат Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Казват, че рано или късно партньорите в една двойка започват да си приличат. Дали умишлено се напасват или нещата се случват съвсем неусетно – не можем да сме сигурни. Но каквато и да е причината – Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са перфектният пример за такъв тандем в облеклото. В […]

Subscribe US Now