След тежката диагноза – по-различният Великден на Уилям и Кейт

В последните дни всички говорят за признанието на Кейт Мидълтън, че е болна от рак, както и за всичко, което ще последва от него. Вече не е мистерия защо тя вероятно ще отсъства от публичните си задължения повече, отколкото бе обявено предварително. А междувременно кралският двор и всички католици се подготвят да посрещнат Великден на 31 март.
Без особена изненада, принцът и принцесата на Уелс ще прекарат празника далеч от светлините на прожекторите и хорските погледи.
След публикуването на емоционалното видео и началото на ваканцията на децата им, съпрузите заминаха от Adelaide Cottage в Уиндзор, където живеят в последните близо две години, за Anmer Hall в Сандрингам, където ще посрещнат Великден.
Така тази година за пръв път от много няма да видим Кейт Мидълтън на традиционната празнична църковна служба, която се провежда в Уиндзор и събира всички членове на кралското семейство.
През 2023 г съпрузите за пръв път появиха заедно с трите си деца, затова сега липсата им ще е осезаема, но и напълно оправдана, пише ET Online.
Според източници, принцът и принцесата на Уелс най-вероятно ще станат част от скромно събиране в тесен кръг, което крал Чарлз ще организира по случай празника.
Така Кейт Мидълтън ще си гарантира спокойствието, което й е необходимо в момента. А всички се надяваме за бързото й възстановяване и възможно най-скоро отново да я видим редом до останалите кралски особи в целия й блясък.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как поддържа страхотната си форма Дженифър Лопес

На 54 години Дженифър Лопес не спира да работи, кипи от енергия и, разбира се, изглежда невероятно. Както можем да предположим, за да поддържа добра форма, тя задължително включва тренировки в режима си. В последното си видео в Instagram Джей Ло ни показва и как точно извайва тялото си. На кадрите виждаме […]

Subscribe US Now