Ето къде ражда Сузанита и какво още призна! СНИМКИ

Скандалната млада певица Сузанита, която наскоро обяви, че ще става майка, вече е взела решение и къде ще ражда детето си. Изненадата е голяма, защото това няма да е родната й България.

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад, с когото от месеци не са в добри отношения и даже не си говорят, е избрала Финландия, където и понастоящем живее с половинката си – шампионът по хвърляне на копие Марк Славов. Според двойката там условията са по-добри, както и здравните заведения.
Сузанита разкри пола на бебето! Орхад Мурад не говори с дъщеря си, защото… ВИДЕО
“Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща! Обичам ви!”, с това послание и снимка с вече наедрялото си коремче 19-годишната певица по-рано обяви, че очаква първородната си рожба.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

“Няма по-хубаво нещо от това да разбера, че ще ставам баба за втори път. Честито на всички ни. Благодаря за щастието”, написа майка й Шенай, която в момента работи в Германия.
Ето какви ги е вършила Сузанита на 3 години, което обяснява защо е такава днес ВИДЕО
Тя и баща Орхан, са разделени, не поддържат връзка, а след сватбата, която той вдигна месеци след раздялата им, Шенай категорично отказва да говори с него, било и по повод наследниците, пише “Галерия”./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg