Шеф Манчев: Ще кажа истината за алкохола…

Наскоро Шеф Манчев бе на гости в подкаста на Йонислав Йотов – Тото, където буквално реши да си развърже езика по въпроси, свързани с личния си живот, за които досега не е имал желание да говори.

Кулинарният гуру реши да бъде докрай искрен и за развитието си на готвача, както и през какво е минал по пътя към успехите не само в тази сфера на реализация. Любопитно бе, че той говори открито и по темата “дали алкохола е порок на готвачите”, както и “дълговете след пандемията”.
Шеф Манчев се хвана за главата, тази известна силиконка го побърка

“Пандемията беше за всички, той не беше само за мен. Аз не съм работил една година в този период. Загубих много, до ден днешен си изпращам дълговоте от тази пандемия. Затворих всичко, а имах 50 човека персонал. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си помагаме сами, а работата на държавата е да начертае рамката”, споделя Манчев. И добавя:
Шеф Манчен влюбен до уши! За първи път говори за новата си и с какво го е спечелила СНИМКА
“Имам приятели, които ми бяха гръм и помогнаха. Вярвайте ми това е най-голямото богатство на света – приятелите. Д-р Михайлов е тука, наистина му благодаря, че имам такива приятели до себе си. Той е собственика на Рамус, помага ми много и до ден днешен ми помага.”

“За това, че готвачите имат масово проблеми с алкохола е тотален мит. Преди време го е имало, говоря за соца, тогава просто са нямали какво да правят. Всички бяха по на 125 лева заплата. Сега няма време за това, но ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.
Шеф Манчев и новата му изгора се оказаха чалга маниаци СНИМКА
Аз също съм така. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, ако се уважаваш при вкусната храна винаги имаш и хубава чаша вино. Но масово проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ответен удар! Бащата на Айлийн от "Ергенът" изля гнева си, призна, че...

Айлин Бобева, която показа, че определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си, продължава да се бори упорито за сърцето и вниманието на “Ергенът” Евгени. За неин лош късмет обаче, на пътя й винаги се изпречва Валерия, с която уж са приятелки. Природозащитничката се появи неканена на […]