Има ли шанс за Брус Уилис

Талула Уилис – най-малката от трите дъщери на Брус Уилис от Деми Мур, разкрива защо семейството й е било толкова открито с диагнозата “агресивна” деменция на Брус Уилис, като същевременно дава актуална информация за състоянието на пенсионирания актьор.
29-годишната Талула, за чийто баща се твърди, че губи “част от паметта си” и “езикови умения” на фона на развиващата се деменция, обсъжда 68-годишната звезда от “Умирай трудно” по време на епизод на Шоуто на Дрю Баримор.
През февруари близките на Брус Уилис обявиха в социалните мрежи, че той е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция (FTD), за която Талула казва, че е “агресивно когнитивно заболяване – форма на деменция, която е много рядка”. На въпроса на Дрю защо семейството е решило да бъде толкова открито относно неговата диагноза, най-малката дъщеря на Брус и Деми Мур заявява: “Е, мисля, че причината не е само една, но наистина бепе и продължава да бъде много важно за нас е да разпространим осведомеността за тази форма на деменция”
“Ако можем да вземем нещо, с което се борим като семейство и индивидуално, за да помогнем на други хора, да го обърнем, за да направим нещо красиво за него, това е наистина специално за нас”, допълва още Талула.
Тя признава, че след поставената диагноза се е превърнала в нещо като археолог към нещата на баща ѝ, ровейки в неговия свят с “малки дрънкулки и глупости”. Талула припомня колко важна продължава да бъде музиката за Брус Уилис, която винаги е заемала централно място в израстването на нея и сестрите ѝ.
“Това беше огромна част от начина, по който прекарвахме времето си с него. И сега в момента, когато отивам да го видя, просто пускам музика и седя, потопена в тази енергия на любовта. Наистина е специално.”
Дрю Баримор не пропуска да попита актрисата в какво “състояние” се намира Брус в момента, а Талула отговоря с думите: “Той е същият, но някъде дълбоко в себе си. Въпреки това го гледам и виждам любов, когато съм с него. И това е баща ми, и знам, че ме обича.”
Междувременно преди броени дни се появи информация, че състоянието на Брус Уилис става по-зле, след като Closer се позова на техен източник, според който бившата съпруга на Брус Уилис – Деми Мур, е била съсипана след последната им среща, тъй като първоначално той не успял да я разпознае. Източникът твърди пред изданието, че първата реакция на Уилис, когато видял Мур, била като към напълно непознат човек. След това обаче нещата си дошли на мястото и Уилис разпознал Мур.
Въпреки че постоянно държи връзка с настоящата съпруга на актьора – Ема Хеминг, Деми Мур не подозирала колко е прогресирала болестта на Уилис.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тризначките се ожалиха: Искат да спим до болни от спин и наркомани и да станем проститутки

Лоша съдба сполетя две от скандалните Тризначки, които станаха известни с участието си в “Биг брадър” през 2006 г. Победителката от формата Любов обърна гръб на сестрите си Вяра и Надежда, които в момента са просякини във Великобритания.  Благоевградчанките спят на улицата, просят и ядат отпадъци. Но пък категорично отказват […]

Subscribe US Now