Тризначките се ожалиха: Искат да спим до болни от спин и наркомани и да станем проститутки

Лоша съдба сполетя две от скандалните Тризначки, които станаха известни с участието си в “Биг брадър” през 2006 г. Победителката от формата Любов обърна гръб на сестрите си Вяра и Надежда, които в момента са просякини във Великобритания. 

Благоевградчанките спят на улицата, просят и ядат отпадъци. Но пък категорично отказват да започнат работа. А само преди ден Надежда съобщи още по-шокираща новина, която разтърси всички. 
“Чарити организация ST Mangos ни даде акомедейшън да спим в църква на пода с пияни алкохолици от Полша и болни от спин и наркомани… това е дискриминация цял да просиш и след това да се редиш на опашка да легнеш на пода като животно…”, жалва се тя в социалните мрежи. 
 

Наличието на Интернет направи впечатление и на техните последователи. Тя пък заявява, че всеки месец си го плаща, като явно има спешна нужда от това. Посъветваха ги да се хванат на работа някъде като чистачки, но едната сестра категорично отхвърли този вариант.
“Да идем да чистим като проститутки, защото всички чистачки са проститутки (цитирам молдовска чистачка в хотел АБЕ КАК 8 ЧАСА РАБОТА И ЧИКИ ЧИКИ”, отговаря Надежда на коментар в мрежата. Двете сестри изглежда си обичат живота на улицата и очакват единствено подаяние, без да се налага да работят каквото и да е било. Това е причината тяхната сестра Любов да се отрече от тях и да не поддържа връзка с тях./ show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Другари по съдба - Рафаел Надал и Тайгър Уудс с последно завръщане преди края

Всяко нещо има своя край. За спортисти като Рафаел Надал и Тайгър Уудс пенсионирането може да бъде горчиво преживяване, тъй като то слага края на кариерата, отнела по-голямата част от живота им. И макар двамата да се изявяват в различни спортове, факт е, че в момента се намират в сходна […]

Subscribe US Now