Лили Иванова празнува РД, а броени часове по-рано показа как… СНИМКА

На днешния 24 април примата на родната популярна музика Лили Иванова празнува своя рожден ден. По традиция обичаната от поколения българи българска певица не празнува шумно личния си празник, а събира само най-близките си хора.

Имало е и години, в които изобщо не е празнувала, осамотявайки се в дома си. Изпълнителката на “Детелини” не е от популярните ни личности, които искат да приковат общественото внимание на този ден, просто защото има съвсем различна житейска философия, която очевидно не включва шум и фанфари.
Видяха ЕГН-то на Лили Иванова, ето на колко години ще стане след броени дни
Броени часове преди да посрещне личния си празник обаче, примата не пропусна да уважи и да честити рождения ден на колегите си – Благовест и Светослав Аргирови. И да качи любопитен общ кадър с тях в профила си в социалните мрежи.

Погнаха яко Кичка Бодурова заради скандала с Лили Иванова СНИМКА
“ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на моите приятели Братя Аргирови! От сърце ви пожелавам здраве, щастие и успехи!”, написа Лили Иванова под снимката, която очаквано натрупа солидно количество лайкове и коментари.

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Мадона - отново скандално секси

Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за старата поговорка, че крушата не пада по-далече от дървото. Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид че дъщеря на Мадона. Още не са утихнали страстите покрай последната скандална фотосесия на Мадона в Instagram, а ето че дъщеря ѝ […]

Subscribe US Now