Новите най-добри приятели на Уилям и Кейт

Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън постоянно се увеличават и двамата живеят на бързи обороти. А имат и три деца, които също изискват своето време и внимание. Междувременно съпрузите поемат и емоционалното напрежение от случки като тези с принц Хари и Меган Маркъл и със сигурност имат нужда от силно приятелско рамо, на което да се опрат.
Фантастичната четворка на кралския двор вече отдавна е в миналото, но принцът и принцесата на Уелс напоследък са изградили тясна връзка с една друга двойка, част от кралското семейство – принц Едуард и съпругата му Софи. 
Според кралския експерт Джени Бонд, чичото и лелята на принц Уилям може да изглеждат много различни от него и Кейт, но всъщност имат много общо. Те са си станали наистина близки след всички сътресения в монархията – първо Мегзит, после скандала с принц Андрю, а след това и смъртта на кралицата.
“Уилям и Катрин смятат, че могат да се доверят на Едуард и Софи, а има толкова малко хора, на които една кралска особа може да повери своите мисли и чувства”, казва Бонд пред OK!
Със сигурност принцът и принцесата на Уелс се нуждаят от близки хора, които да са добре запознати с това, което им се случва в последните години, за да могат истински да ги разберат. А и не биха си позволили да изнасят кралски тайни извън семейството. Затова и принц Едуард и Софи сa перфектни за ролята на техни приятели.
Принц Едуард е на 18 години, когато се ражда принц Уилям. Той е пряк свидетел на случилото се покрай смъртта на майка му Даяна, както и на целия път, който по-големия син на крал Чарлз извървява до днес. И най-доброто, което може да направи за него, е да го изслуша приятелски, да го подкрепи и да му напомни, че се справя повече от добре с всички отговорности, които има.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дакота Джонсън в 22 факта

Днес, 4 октомври, рожден ден празнува американската актриса и модел Дакота Джонсън.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now