Когато Конър Макгрегър се забавлява в столичен чалга клуб

Конър Макгрегър гостува за първи път в България преди броени дни, Ирландецът, който е бивш шампион в две категории на UFC, присъства за събитието MAX FIGHT 56, на което Йосиф Панов – Пепелянката защити световната си титла по бокс в полусредна категория. Освен това Макгрегър рекламира и собствената си марка уиски Proper No.Twelve.
Наред с ангажиментите си обаче, ирландецът намери време и да се позабавлява. Интересното е, че за целта избра да посети чалга заведение, където пък във въпросната вечер на сцената очевидно е пяла Глория.
От профила на поп фолк изпълнителката разбираме, че Глория лично го е поздравила с “Една българска роза”, за което той е благодарил. “MMA боец, световна звезда, а те пленява с джентълменство, възпитание и уважение към труда на другите. Удоволствие е да пееш на такива хора!”, написа певицата във Facebook.
Междувременно в социалните мрежи се появиха няколко клипчета, на които се вижда как Макгрегър искрено се забавлява, докато слуша “По, по, по” на Гален и Азис, като дори си припява на припева.
Посещението на чалга клуб от страна на ирландеца може би не е чак толкова изненадващо. Като се замислим, много чуждестранни звезди, когато гостуват в България, искат да се докоснат до тази така разпространена “култура” у нас. В това число и метъл величия. Де не забравяме, че през 2010 г. дори Rammstein посетиха чалга клуб.
По това време освен снимки, на които ги видяхме заобиколени от родни красавици, се появи и информация, че не са попаднали там случайно, а съвсем умишлено и целенасочено са решили да направят резервация и да посетят такова място. Дори са поискали от диджеят да им запише диск с поп фолк ритмите, които намерили за много екзотични и които евентуално можело да използват в бъдещите си проекти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Конър Макгрегър се забавлява в столичен клуб

Конър Макгрегър гостува за първи път в България преди броени дни, Ирландецът, който е бивш шампион в две категории на UFC, присъства за събитието MAX FIGHT 56, на което Йосиф Панов – Пепелянката защити световната си титла по бокс в полусредна категория. Освен това Макгрегър рекламира и собствената си марка […]

Subscribe US Now