Родна плеймейтка катастрофира зверски, обяви, че я е застигнала зла прокоба СНИМКИ

Силиконката Анджелина Атанасова катастрофира жестоко, а луксозния й джип е размазан. Тунингованата брюнетка шокира последователите си в мрежата с това, което й се е случило и обяви, че е станала жертва на зла прокоба.

В серия от сторита в Инстаграм Анджелина показа какво точно е преживяла и какво е останало от скъпото й возило, което както се вижда, буквално се е качило върху мантинелата с предна лява гума. За щастие на плеймейтката, тя е без сериозни травми след инцидента. 

Силоконката е убедена, че някой я е урочасал, защото на една от снимките пише директно: “Кълнете ме още повече!!! Жива съм!”. 

Все още не е ясна причината за катастрофата, както и дали Анджелина е шофирала колата, на която е собственик./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andjellina Atanasova (@andjellinaatanasova)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Любовният живот на Меган преди Хари

Докато светът очаква излизането на автобиографичната книга на принц Хари, съпругата му посвещава голяма част от времето си на случващото се в родината й. Меган Маркъл е от активистите, които призовават хората да гласуват. 41-годишната херцогиня на Съсекс е американска гражданка и гласува в САЩ. На сайта на организацията си […]

Subscribe US Now