Новото начинание на Люис Хамилтън

Спокойно можем да кажем, че Люис Хамилтън е постигнал почти всичко, което е поискал в света на F1. Разбира се, глада за успехи и титли едва ли е намалял, но пилотът ще разшири фокуса си.
От Deadline разбираме, че Хамилтън е решил да взеле в кино индустрията, създавайки продуцентска компания на име Dawn Apollo Films. Като вече има дори два проекта на хоризонта, които ще бъдат продуцирани от Хамилтън и копманията му.
Първият ще бъде този, за който се говори от много време, но все още няма дори работно заглавие. В него в главната роля ще влезе Брад Пит и ще видим в Apple TV+. Това определено е филм, за който се вълнуваме, но все още не знаем колко време ще трябва да почакаме, за да видим.
Другата продукция, която Dawn Apollo Films ще продуцира е документален филм за самия Люис Хамилтън и неговия живот както на пистата, така и извън нея. Пред Deadline пилотът казва, че целта му е да създава значими истории, с които да вдъхновява хората.
Към момента Хамилтън не може да каже дали бъдещето му ще е свързано с киното, но не отрича, че научава много за индустрията от Брад Пит и Джо Козински (“Топ Гън: Маверик”), който ще режисира филма.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шок! Анелия прости изневяра и се върна при бившия, ето кой е той СНИМКА

Фолк певицата Анелия отново има мъж до себе си, а приятелките й са потресени от нейния избор. Оказа се, че изпълнителката на “Погледни ме в очите” се е върнала при бившия, който беше спипала да й изневерява с Александра Богданска.  Този път отношенията им тръгват в съвсем различна посока, тъй […]