Кортни Кардашиян и Травис Баркър станаха родители

Кортни Кардашиян няма как да е по-щастлива – след като най-после откри мъжа на живота си в лицето на Травис Баркър, тя вече е и майка на детето му. По неофициални информации, споделени от редица светски медии, Кортни е родила миналата седмица.
“Кортни е на седмото небе след раждането на сина си. Към края бременността й беше доста стресираща”, споделя източник на People. “Сега е щастлива да прегърне бебето, чувства се благословена.”
44-годишната Кардашиян и 47-годишният Баркър се ожениха през 2022 г., а през юни тази година, обявиха, че очакват момче. Барабанистът на Blink-182 пък по-рано разкри пред подкаста One Life One Chance with Toby Morse името, което смятат да му дадат.
“Има благотворителен концерт за Хавай, на който ще свирим, но той се пада в седмицата, когато трябва да се роди Роки”, каза той, с което издаде и името на бебето, което чака с Кардашиян.
Травис Баркър и Кортни Кардашиян вече имат по три деца. Тя е майка на осемгодишната Рейн Астън, 11-годишната Пенелъпи Скотланд и 13-годишния Мейсън Даш. Той пък е баща на 20-годишния Ландън, 17-годишната Алабама и доведен баща на 24-годишната Атиана де ла Хоя, която е дете на предишната му съпруга.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато София Вергара е млада, гола и (за/из) горяла

По всичко личи, че след раздялата с Джо Манганиело София Вергара е твърдо решена да продължи с живота си, като му се наслаждава на макс.  Наскоро 51-годишната актриса от “Модерно семейство” беше забелязана да вечеря с популярния хирург д-р Джъстин Салиман, като по всичко личи, че отношенията им впоследствие са се задълбочили. […]