Когато София Вергара е млада, гола и (за/из) горяла

По всичко личи, че след раздялата с Джо Манганиело София Вергара е твърдо решена да продължи с живота си, като му се наслаждава на макс. 
Наскоро 51-годишната актриса от “Модерно семейство” беше забелязана да вечеря с популярния хирург д-р Джъстин Салиман, като по всичко личи, че отношенията им впоследствие са се задълбочили. Малко след първата им съвместна поява, Вергара привлече вниманието с яркочервена рокля с предизвикателен процеп на гърдите в Бевърли Хилс, като отново беше в компанията на Салиман, с когото пристигнаха заедно.
Освен, че уплътнява времето си подобаващо в компанията на красиви мъже, София Вергара споделя с феновете си в социалните мрежи интересно съдържание. Актрисата ни връща години назад през 90-те, за да ни покаже една от най-предизвикателните си снимки, на които позира само по секси прашки на плажа. 
“Причината, поради която сега съм направо “религиозна” относно използването на Transforma на 51 години – всички тези години на незащитено слънце през 90-те”, пише София Вергара под снимката, с която освен че трупа хиляди лайкове, си прави и безплатна реклама  на слънцезащитния крем на собствената й марка Toty.
Сравнително прясна на пазара, марката на актрисата се появи в началото на юни и предлага единствено слънцезащитни продукти, разработени в колаборация с доказаната в сферата испанска марка Cantabria Labs, популярна със серията си Heliocare (продава се и в България).
“Исках и в САЩ да имаме нещо като Heliocare. Имахме милион срещи, за да уточним продукти, които защитават кожата, но и отговарят на американските стандарти”, разказа тогава София пред Bazaar.
Тя поясни още, че растейки в Баранкийа, Колумбия, никой не й е обяснявал колко е важна слънцезащитата. София Вергара казва, че много си е иска от по-рано да е започнала да предпазва лицето и тялото си от слънчевите лъчи. Както всеки от нас трябва да прави не само през лятото.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Брутално: Катето Евро и годеницата на Кадиев се хванаха за косите

Отношенията между Катето Евро и настоящата приятелка на сина й Сашо Кадиев – Ивелина Чоева май са се влошили осезаемо в последно време и двете сякаш водят студена война – не се следват в социалните мрежи, както бе досега и по всичко личи, че май не се долюбват изобщо. Каква […]

Subscribe US Now