Край! Сузанита би шута на Марк и разкри, че… СНИМКИ

Романсът между Сузанита и Марк май вече окончателно е в историята, съдейки по това, което скандалната изпълнителка признава в Инстаграм профила си.

Двамата вече веднъж бяха разделени – още докато щерката на Орхан Мурад беше бременна, но тогава обяснението бе, че “такива неща се случват и вече всичко е наред”. Сега обаче, май изобщо не изглежда така.
Сузанита показа бебето, вече печели на гърба му СНИМКА
Наскоро Сузанита дори отговори на директни въпроси на свои последователи за това какво се случва с Марк Славов, който е баща на детето й. Отговорите й озадачиха всички!

След думите си Сузанита получи доволно количество положителни коментари от феновете си, въпреки че според някои от тях това не е краят на историята й със Славов. И за да опровергае това, изпълнителката заяви, че “нищо не е чак толкова черно, докато сме живи” и благодари за подкрепата, с която почитателите й я заливат.
Тя разкри още, че преминава през тежък период, но всичко е преходно и гледа да се разсейва и да не го мисли много. Това, което възнамерява да прави оттук нататък, е да възпита сина си да бъде честен, да уважава жените, да обича животните и да цени природата.
Сузанита се закани на другите жени в живота на Марк навръх РД ВИДЕО
Припомняме, че Сузанита и Марк Славов, който е шампион по хвърляне на копие, са заедно от около година. Когато стана ясно, че именно той е пленил сърцето ѝ, тя призна, че я е измъкнал и от депресията, както и тежкия период, в който е била. А малко след това дойде и изненадата, че двамата чакат бебе. Какво ще се случи оттук нататък, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Готова ли е Кайли Дженър за още деца

Кайли Дженър може и да е млада майка, но това далеч не означава, че се притеснява феновете ѝ да надникват в живота ѝ чрез социалните мрежи. Всъщност в Instagram самата тя често споделя снимки на децата си, както и такива, на които е заедно с тях. Риалити звездата има две […]

Subscribe US Now