Емили Тротинетката смени религията си, вече е мюсюлманка

Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката продължава с промените за 2023 година. Тя първо смени името си и стана Емили Джоузефин Милс.

А след това дойде време и за нова кардинална промяна – смяната на религията. Така че Емили вече е мюсюлманка. Каква е причината точно, не е ясно а и самата Емили не обяснява, освен че се чувствала спокойна в джамията.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Emily Josephine Mills (@emily.mills.75)

По-рано тази година нейна приятелка, Петра, която също преди години смени пола си, смени и вярата си. Може би вероятно тя е вдъхновила и Емили за новото начало, пише “Телеграф”. 
Но това не се прие съвсем добре от последователите на онлайн звездата. “Аз съм арабка, нищо лошо към теб, но арабите не приемат такива неща с тройки, четворки”, пишат ѝ под публикациите. “Емили събира религии, сексуалности, гаджета и други неща като покемон карти”, шегуват се с Емили./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Стряскащият външен вид на Мадона

Мадона може отдавна да не е издавала нова музика, но за сметка на това прави всичко по силите си да остане в центъра на общественото внимание. Обикновено го постига със секси визии, скандално поведение и някое шокиращо младо гадже. Този път обаче феновете ѝ са малко обезспокоени. Някои от последователите […]