Извънредно! Цеца Величкович влезе в болница СНИМКИ

Балканската музикална легенда Цеца Величкович влезе в болница. Причината обаче, не е неин здравословен проблем, както вероятно мнозина ще си помислят и ще се притеснят.

Посещението е свързано с нейната снаха Богдана, която беше приета в лечебното заведение, където се очаква да роди втория внук на певицата. А заедно с Цеца в болницата са още сестрата на Богдана – Лидия Ококольич и майка й Даниела Родич.
Цеца Величкович отсвири БГ колегите

На място, разбира се, пристигна и щастливият татко Велко Ражнатович. Синът на Аркан сподели наскоро, че синът му Желко също няма търпение да има братче, пише “Телеграф”.
„Всеки ден пита: “Мамо, роди ли се Кръстан?”. Ние сме в Тител, тя е тук от десет дни“, разказва той.„Като се роди Кръстан смятам, че ще има малко ревност и това и онова, но всичко е наред“, коментира Велко./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! "Господари на ефира" се връщат на екран, но...

“Господари на ефира” може съвсем скоро да се върне отново триумфално в ефир, гласят последните горещи слухове. И макара от екипа на хитовото предаване да не са излезли още официално с конкретна позиция в тази посока, вече дават ясни значи, че готвят мощен рестарт на проекта, който през годините се […]

Subscribe US Now