Новите провокации на дъщерята на Мадона

Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид че дъщеря на Мадона.
В момента 26-годишната Лурдес прекарва времето си на Каймановите острови, където се е отдала на почивка и топли емоции заедно със своята близка приятелка Eartheater. И, разбира се, не пропуска да направи своите последователи в социалните мрежи съпричастни с преживяванията си.
Лурдес сподели няколко любопитни снимки в своя Instagram профил, с които оставя малко на въображението. В духа на ексцентричния стил на своята майка, брюнетката позира за снимките в секси накъсана рокля, под която се вижда бельото и страхотният златистия загар на кожата. Единственото допълнение към визията, вдъхновена от готик стилистиката, е свободно спуснатата дълга черна коса и обувките на висок ток. И тъмен, силен грим.
Лурдес не пропуска да отбележи и бутиковия петзвезден хотел, в който се подвизават заедно с своята приятелка. Лукс, плаж, слънце, море и добра компания – явно е, че наистина се забавляват.
Напоследък Лурдес и Eartheater често прекарват заедно времето си, пише Hollywood Life. Причина за това е не само близкото им приятелство, но и общите им проекти. Двете момичета правят музика заедно, от което се ражда и сингълът “Lock&Key”. В него Лудрес, с псевдоним Lolahol, пее, а Eartheater продуцира и режисира пикантното музикално видео.
Песента бележи първите опити на Лудрес в музиката след изявите ѝ като модел, макар да е заявявала, че засега няма “конкретна” цел в кариерата.
“Честно казано, актьорите ме дразнят и не мога да бъда като тях. Колкото до музиката, мога да пея. Просто не ми пука особено за това”, казва тя преди време пред списание Interview. “Обсъждана съм от дете, но въпреки това успях да запазя разума си и да не се озова в психиатрична клиника. На този етап искам просто да разбера коя съм, преди някой друг да се опита да го направи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Историческото постижение на една азиатска актриса

Отне 59 години на Мишел Йео да получи първата си главна роля в холивудски филм. 95 години пък бяха нужни на Академията за филмово изкуство и наука на САЩ, за да признае жена, която се идентифицира като азиатка, в категорията си за най-добра актриса. На 24 януари, актрисата, родена в […]

Новите провокации на дъщерята на Мадона

Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид че дъщеря на Мадона.
В момента 26-годишната Лурдес прекарва времето си на Каймановите острови, където се е отдала на почивка и топли емоции заедно със своята близка приятелка Eartheater. И, разбира се, не пропуска да направи своите последователи в социалните мрежи съпричастни с преживяванията си.
Лурдес сподели няколко любопитни снимки в своя Instagram профил, с които остави малко на въображението. В духа на ексцентричния стил на своята майка, брюнетката позира за снимките в секси накъсана рокля, под която се вижда бельото и страхотния златистия загар на кожата. Единственото допълнение към визията, вдъхновена от готик стилистиката, е свободно спуснатата дълга черна коса и обувките на висок ток. И тъмен, силен грим.
Лурдес не пропусна да отбележи и бутиковия петзвезден хотел, в който се подвизава заедно с своята приятелка. Лукс, плаж, слънце, море и добра компания – явно е, че Лудрес наистина се забавлява.
Лурдес и Eartheater често прекарват заедно времето си напоследък, пише Hollywood Life. Причина за това е не само близкото приятелство между тях, но и общите им проекти. Двете момичета правят музика заедно и от сътрудничеството им се ражда сингълът “Lock&Key”. В него Лудрес, с псевдоним Lolahol, изпълнява песента, а Eartheater е продуцент и режисьор на пикантното музикално видео.
Песента бележи първите опити на Лудрес в музиката след изявите ѝ като модел, макар да е заявявала, че засега няма “конкретна” цел в кариерата. “Честно казано, актьорите ме дразнят и не мога да бъда като тях. Колкото до музиката, мога да пея. Просто не ми пука особено за това”, каза тя преди време пред списание Interview и продължи: “Обсъждана съм от дете, но въпреки това успях да запазя разума си и да не се озова в психиатрична клиника. На този етап искам просто да разбера коя съм, преди някой друг да се опита да го направи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венета Райкова се покри, няма и следа от нея

Венета Райкова се е покрила от няколко месеца. Неотдавна авторката и водеща бе доста активна в социалните мрежи, но от 16 септември няма и следa от нея. Не е яснo каква е конкретната причина за отсъствието й. Запознати издават, че блондинката, която е на прага на 50-те, e преминала през […]

Subscribe US Now