Братовчедът на “Ергенът” Евгени проговори за победителката

Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, особено когато системно се появяват нови и нови, любопитни подробности за живота му, казани не от кого да е, а от родния му братовчед. 

Наскоро Генадий Генчев бил на обичайната си фитнес тренировка, когато до него се приближава мускулест мъжага и му задал така важния въпрос: коя ще спечели тазгодишния сезон на шоуто. Неочакваната ситуация развеселила много в първия момент младежа, който едва ли е предполагал да му се случи точно това, където и да се намира.
Няма такъв резил! Габи от “Ергенът” се изложи брутално

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

“Днес бях на фитнес… Никога не съм се смял така… Към мен се приближи супер нацепен батка на около 30 – 35 години, тежеше поне 120 кг. Не го познавам, виждал съм го в залата, но не го познавам… Погледна ме и ми каза: -Кажи ми моля те, коя ще спечели “Ергенът”?”, пише в социалните мрежи братовчедът на пианиста.
Айлин от “Ергенът” била любовница на известен чалга певец от ромски произход
По-любопитното в случая е, че в отговора на този въпрос на стената на братовчед си, реши да се намеси и самият Евгени. “Мога да кажа, че каквото и да си мислят, че ще стане, най-вероятно грешат. Има мноого неща, които тепърва ще се случат”, написа многозначително той./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой замени Уил Смит на Оскарите

Макар да измина цяла една година, всички все още говорят за шамара, който Уил Смит зашлеви на Крис Рок по време на Оскарите.  По този начин актьорът явно заяви, че не търпи да се шегуват с жена му пред него, но това избухване му коства доста сериозна санкция. На Смит […]