Елизабет Хърли ли е отнела девствеността на принц Хари

Мемоарите на принц Хари ще излязат на 10 януари. Един от особено любопитните моменти в книгата за всички фенове на кралското семейство е, че 38-годишният херцог на Съсекс говори за загубата на девствеността си в предстоящите си мемоари Spare.
На фона на очаквания висок интерес към книгата на Острова, се заговори, че Лиз Хърли е била първата жена, с която принцът е познал удоволствието от секса.
И то съвсем не толкова случайно. Лиз Хърли притежава ферма в Глостършър, на северозапад от Лондон. Любопитна подробност е, че членове на британското кралско семейство, включително и Чарлз III, имат имоти в района на Глостършър.
Като към това се прибавят и скандалните признания на Лиз Хърли, че й харесва да прави секс на килима пред камината именно в тази къща, феновете някак навързаха две и две. И бяха повече от сигурни, че въпросната дама, с която Хари е правил секс, е именно британската актриса.

В интервю за The Times обаче Лиз Хърли отхвърля спекулациите, че е отнела девствеността на принц Хари, когато той е бил тийнейджър. 57-годишната актриса отрича да е “красивата по-възрастна жена, която живее в провинцията”, както пише Хари в книгата си.
“Не съм аз. Не съм виновна”, казва актрисата. При допълнително притискане по въпроса, Хърли става дори още по-категорична, като заявява: “Не. Не съм аз. Абсолютно не.”
И тъй като Лиз Хърли отрече с такава категоричност, остава въпросът коя е мистериозната дама в такъв случай. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, с която Брад Пит смята да прекара новогодишната нощ

Докато очакваме да гледаме в България Брад Пит във “Вавилон”, актьорът откри изложба със свои скулптури във Финландия и се забавлява на пистите на “Формула 1” в САЩ. Очевидно и в любовния му живот не е никак скучно. Доскоро името му се спрягаше с това на Емили Ратайковски. Моделът обаче излиза с […]

Subscribe US Now