Скандал! Преподавател от УНСС пее чалга песен на Константин пред студентите си ВИДЕО

Преподавател в Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) пее хита на Константин “Ти си само 8 клас”. Видеоклип с такова съдържание стана хит в социалната мрежа Tik-Tok, като само за два дни има над 100 хиляди преглеждания.

От кадрите се вижда как въпросният преподавател стои пред пълна аудитория със студенти, които се наслаждават на музикалното му изпълнение.

На този фон обаче се оказва, че преподавателят всъщност е световноизвестен оперен певец, казва ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров. В свой коментар в социалните мрежи той написа: “Ще помоля хейтърите първо да видят залата, пълна със студенти, добре оборудваната аудитория с технически средства и аудио техника. Второ, това, което не се вижда, е, че преподавателят е световноизвестен оперен певец и предприемач, темата на лекцията е за музикалното предприемачество, а дисциплината естествено е “Предприемачество”. Така че УНСС rulz”, казва Димитров.

В коментарите под неговата публикация пък се вижда как студенти са присъствали и на други негови изпълнения, а именно – оперни. Последваха и множество положителни коментари./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Стана ясна каква е съдбата на Явор Бахаров, след като го спипаха с марихуана

Актьорът Явор Бахаров пак се измъкна сух след като бе спипан от органите на реда с цигара, съдържаща забранени вещества. Братът на Захари Бахаров не за първи път е хващан в нарушение, но все му се разминават решетките.  Граждани изразиха публично несъгласието си от това звездата от сериала “Съни бийч” […]

Subscribe US Now