Емануела не говори с родителите си цели 4 години, а причината е…

Емануела разказа за перипетиите по пътя си към музикалната сцена, които е трябвало да превъзмогне, за да осъществи желанието си.

Родителите й имали други планове за нея, но тя тайно стигнала до звукозаписното студио.
„Станах певица малко на шега. На родителите казах, че ще уча медицина, но в същото време направих няколко песни и ходих на прослушване. Криех от нашите, че съм подписала договор с музикална компания. Когато разбраха, близо 4 години не ми говореха“ – сподели фолк звездата пред Алекс Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“.

Хитовата изпълнителка си спомня как е станала популярна и прави паралел с днешната ситуация в попфолка.
„Бързо станах известна, на третата ми песен мисля. Тогава времената бяха различни, лесно можеше да имаш достъп до публиката. Сега има много нови изпълнители, хората се наситиха“ – поясни Емануела.
Рожденото й име е Емилия, но избира да се представя с артистичен псевдоним. Избира го съвсем случайно. „В офиса на компанията дойде вестник, към който имаше диск с филма „Емануела“. Видях диска и казах: Това ще ми е псевдонимът“ – разказа 41-годишната софиянка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Каква ще е съдбата на Харви Уейнстейн

Харви Уейнстейн вече излежава 23-годишна присъда в затвор в Ню Йорк по обвинения в изнасилване. Това обаче далеч не означава, че сагата около него е приключила. Дори напротив – задълбочава се. През юли миналата година прокурорите в Лос Анджелис официално повдигнаха обвинения срещу Уейнстейн след екстрадирането му в града. Това […]