Меган Фокс разкри цялата истина

Откакто издаде книгата си с поезия All Boys are Poisonous през миналия ноември Меган Фокс не бе давала нови поводи да се говори за нея. Досега.
Актрисата явно вече е готова да отвори нова глава в живота си и както самата тя казва в последното си интервю: “На прага съм на въпроса: “Какво ще правя?” Но и аз не знам”.
В новия епизод от подкаста на Алекс Купър Call Her Daddy Меган Фокс споделя, че очаква или да получи “прозрение”, при което ще се пренесе на “блажено, по-съзнателно ниво”, или ще намери цел да бъде полезна за хората. “Или ще изчезна отново”, допълва накрая тя.
По време на разговора си с водещата, актрисата е откровена по доста лични теми, включително трудното си детство, миналите си връзки, както и отношенията със сегашния си партньор.
Меган Фокс разказва, че когато е била дете, депресията на майка ѝ е оставила дълготраен отпечатък върху начина, по който тя възприема любовта и връзките.
Когато е още едва на 18 години, актрисата се жени за Брайън Остин Грийн. Двамата имат три деца, а бракът им продължава 11 години. Въпреки цялото време, прекарано заедно обаче, Меган Фокс признава, че не е била добър партньор на съпруга си.
“Ще бъда честна – той също не беше страхотен с мен през цялото време… Бях млада и наистина не трябваше да съм в връзка с това ниво на ангажираност. Затова и много се влюбвах в други хора по това време, отивах на работа и се влюбвах, защото бях дете”, продължава актрисата.
Колкото до настоящата ѝ връзка с Machine Gun Kelly, тя също има своите върхове и спадове. Меган Фокс не скрива, че в един момент двамата наистина са решили да отменят годежа си, който бяха обявили през януари 2022 г.
Въпреки че актрисата не иска да издава повече подробности за взаимоотношенията сега, все пак споделя, че чувства половинката си като свой близнак по душа и винаги ще бъде свързана с него, независимо от всичко.
“Мисля, че това, което научих от тази връзка, е, че не е за обществено ползване. Затова към момента нямам коментар относно състоянието на връзката”, казва 37-годишната Меган Фокс.
По време на разговора тя и водещата на подкаста засягат и темата за козметичните процедури и пластичните операции. Актрисата издава, че не харесва операциите, тъй като изпитва страх, затова и когато се реши на процедура, “си е доста голяма работа”.
Въпреки че за Меган Фокс се е спекулирало, че си е правила липосукции, лифтинг и е премахвала мазнини от лицето си, тя категорично отрича да е се е подлагала през тези процедури. Има обаче операции, които си е правила – на носа и гърдите. Бюста си тя всъщност коригира три пъти – първо когато е още на 20 години, след това след кърменето на децата си, а третият пък е бил наскоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Николета Лозанова открито за трудностите със забременяването

Преди малко повече от седмица стана ясно, че Николета Лозанова е станала майка за втори път. Тогава от профилите на футболния отбор Левски стана ясно, че моделът и вратарят Николай Михайлов са станали родители на момиченце. И ако за Лозанова това е втора дъщеря, то за Михайлов е първо дете. […]

Subscribe US Now