Кой е продуцентът, притискал Шарън Стоун да спи със свой колега

“Стоях с един продуцент в офиса му, докато той ми обясняваше защо трябва да чукам моя колега, за да можем да имаме химия на екрана. По негово време той правеше любов с Ава Гарднър на екрана и това беше толкова сензационно”, пише Шарън Стоун в мемоарите си от 2021 г. “Красотата да обичаш два пъти”.
Няколко години по-късно Шарън Стоун очевидно е готова да разкрие самоличността на продуцента, който я е притиснал да прави секс с колега, както и актьора, с когото е била принудена да стане интимна, за да подобри еротичните им сцени на екрана.
Разбираме, че продуцентът е Робърт Евънс, актьорът е братът на Алек Болдуин – Уилям, а филмът е “Сливър” от 1993 г. Евънс, който почина през 2019 г., е продуцент и на “Китайският квартал”, “Котън клъб”, “Кръстникът”, “Великият Гетсби” и много други известни филми, като оглавява и филмовото студио Paramount години наред.
“Сливър” е следващият филм на Шарън, след огромния успех на хита от предходната година “Първичен инстинкт”. Говорейки в подкаста на Луи Теру, актрисата казва: “Те очакваха да направя следващия огромен хит и ми дадоха одобрение за кастинг и всички останали одобрения. Но след това, когато дойде време да действам, да избирам хора и т.н., всъщност тотално пренебрегнаха предложенията ми. Тогава, отгоре на всичко, започнаха да се опитват да ме обвинят за грешките си и направиха ужасни грешки в начина, по който наеха режисьори и актьори.”
Според Шарън Стоун бившият актьор, превърнал се в продуцент, Робърт Евънс я е извикал от снимачната площадка в офиса си, за да я помоли да спи с главния актьор – в случая Уилям Болдуин. “Той ме повика в офиса си. И докато интензивно се разхождаше напред-назад, започна да ми обяснява, че е спал с Ава Гарднър и аз трябва да спя с Били Болдуин, защото ако спя с Били Болдуин, представянето му щяло да се подобри.”
Актрисата продължава с думите, че очевидно са имали нужда Уилям Болдуин подобри представянето си във филма, защото според Евънс това е бил основният проблем.
“По думите му, ако спя с Били, ще имаме химия на екрана. И ако просто правех секс с него, тогава това щеше да спаси филма”, разказва още Шарън Стоун, като допълва: “Истинският проблем с филма бях аз – бях толкова напрегната, разочарована и неудовлетворена, просто защото никой не ме слушаше за нищо.”
Шарън Стоун разказва, че когато чува искането на продуцента, просто си мисли как той не е прочел списъка с актьори, които тя е предложила за ролята на Болдуин.
“Не трябваше да чукам Майкъл Дъглас, за да се получи химията ни в “Първичен инстинкт”, просто защото Майк беше добър, знаеше как да каже всяка една реплика и знаеше какво да направи, за да получат нещата помежду ни. Мислех си: “И какво? От актриса сега изведнъж съм в бизнеса с “трябва да чукам хората”.”
Шарън Стоун завършва с думите, че “Сливър” макар и да не се е представил според очакванията, все пак е събрал 280 милиона в боксофиса тогава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кейт не носи брачната си халка

Вместо да изпише вежди, извади очи. С тази българска мъдрост може да определим това, което се случи със снимката на Кейт Мидълтън за Деня на майката. В опит да потуши интереса към това какво се случва с нея, принцесата на Уелс предизвика истинска буря. При това, по доста нелеп начин […]

Кой е продуцентът, притискал Шарън Стоун да спи със свой колега

“Стоях с един продуцент в офиса му, докато той ми обясняваше защо трябва да чукам моя колега, за да можем да имаме химия на екрана. По негово време той правеше любов с Ава Гарднър на екрана и това беше толкова сензационно”, пише Шарън Стоун в мемоарите си от 2021 г. “Красотата да обичаш два пъти”.
Няколко години по-късно очевидно Шарън Стоун вече е готова да разкрие самоличността на продуцента, който я е притиснал да прави секс с колега, както и актьора, с когото е била принудена да стане интимна, за да подобри еротичните им сцени на екрана.
Разбираме, че продуцентът е Робърт Евънс, актьорът е братът на Алек Болдуи –  Били, а филмът е “Сливър” от 1993 г. Евънс, който почива през 2019 г., също е продуцент на “Китайският квартал” и “Котън клъб”, “Кръстникът”, “Великият Гетсби” и много други известни филми, като оглавява и филмовото студио Paramount години наред.
“Сливър” е следващият филм на Шарън, след като постига огромен успех и става мегазвезда в хита от предходната година “Първичен инстинкт”. Говорейки в подкаста на Луи Теру, актрисата казва: “Те очакваха да направя следващия огромен хит и ми дадоха одобрение за кастинг и ми дадоха всички тези одобрения, но след това, когато дойде време да действам, да избирам хора и т.н., всъщност тотално пренебрегнаха предложенията ми. Тогава отгоре на всичко започнаха да се опитват да ме обвинят за грешките си и направиха ужасни грешки в начина, по който наеха режисьори и актьори.”
Според Шарън Стоун бившият актьор, превърнал се в продуцент, Евънс я е извикал от снимачната площадка в офиса си, за да я помоли да спи с главния актьор – в случая Уилям Болдуин. “Той ме повика в офиса си. И докато интензивно се разхождаше напред-назад, започна да ми обяснява, че е спал с Ава Гарднър и аз трябва да спя с Били Болдуин, защото ако спя с Били Болдуин, представянето му щяло да се подобри.”
Актрисата продължава с думите, че очевидно са имали нужда Били да стане по-добър във филма, защото според Евънс това е бил основният проблем. “И по думите ми, ако можех да спя с Били, щяхме да имаме химия на екрана и ако просто правех секс с него, тогава това щеше да спаси филма”, разказва още Шарън Стоун, като допълва: “Истинският проблем с филма бях аз, защото бях толкова напрегната, разочарована и неудовлетворена, тъй като просто никой не ме слушаше за нищо.”
Шарън разказва, че когато чува искането на продуцента, просто си мисли как той не е прочел списъка с актьори, които тя е предложила за ролята на Болдуин. “Не трябваше да чукам МайкълДъглас, за да се получи химията ни в “Първичен инстинкт”, просто защото Майк беше добър, знаеше как да каже всяка една реплика и знаеше какво да направи, за да получат нещата помежду ни. Мислех си: “И какво? От актриса сега изведнъж съм в бизнеса с “трябва да чукам хората”.”
Шарън Стоун завършва с думите, че “Сливър” макар и да е паднал под очакванията, все пак е събрал 280 милиона в боксофиса тогава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Като първи приятелки - какво събра Ким Кардашиян и Бианка Ченсори

Кание Уест и Бианка Ченсори не спират да се появяват заедно на публични места и да провокират интереса към себе си. Новата съпруга на рапъра демонстрира доста близки отношения с дъщеря му Норт, но едва ли някой е очаквал да я види рамо до рамо с Ким Кардашиян. Е, и това се случи. […]

Subscribe US Now