Ето как изписаха Джулиана Гани и бебето, пред болницата стана страшно ВИДЕО

Джулиана Гани превърна изписването на бебето си в истинско звездно събитие. Плеймейтката, която роди наскоро втората си рожба, плод на любовта й с Теодор, явно иска да превърне всичко, което й се случва в публично достояние, както направи и след първото си раждане.

Гани бе изписана от болницата с бебето под съпровод на арфа, а видеото, което блондинката сподели веднага в мрежата, предизвика истинско умиление сред последователите й.
Ето какви са първите дни на Джулиана Гани с бебе № 2 ВИДЕО
“Избрахме събитието да се случи под звуците на арфа. За мен това е музикален инструмент, който носи послание за мъдрост и откровение. Инструмент за богове и кралски величия”, пише Джулиана в профила си. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Джулиана Гани с поредна бомба: вдигна тайна сватба? СНИМКИ
Припомняме, че Джулиана Гани роди сина си на 16 януари. Момченцето се казва Кай и е второто й дете. Първородният син на плеймейтката – Давид, бе от предишната й връзка с фитнес инструктора Илиян Найденов./show.blitz.bg 

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите с аутизъм, за които не сме и предполагали

Хората, чието психическо състояние се причислява към аутистичния спектър, постоянно се сблъскват със стереотипи и негативни предубеждения. Това е следствие от често срещаните погрешни разбирания за аутизма, които водят от своя страна до дискриминация. А всъщност аутизъм е твърде широко понятие, което не се вписва задължително в строго определни симптом […]

Subscribe US Now