Брад Пит с неочакван дебют

Брад Пит има впечатляваща автобиография. Изглежда, че освен с легендарните роли, в които влиза – ще остави отпечатък във времето и с поредния си талант, който разкрива.
Актьорът вече спокойно може да се нарече и скулптор.
58-годишният американец направи своя дебют в пластичното изкуство, подреждайки девет свои творби в Sara Hilden Art Museum във Финландия.
На събитието в събота, 17 септември, присъства неговата приятелка – художничката deBranne Treu, която развълнува коментира новото лице на Брад. “Снощи се почерпихме в чест на нашия скъп приятел и първото му художествено представяне, и всички бяха изумени. Да кажем, че работата му е страхотна, е подценяване, тъй като той е истински художник, който твори с изключителна страст и стремеж”.
Оригиналните произведения на Брад Пит всъщност обединяват няколко творби под името “Self-Inflicted Gunshot Wound to the House”, част от които са куршуми, кристализирани в платинен силиций. Сред най-внушителните му творби е голяма бронзова кутия, наподобяваща ковчег, от която се показват ръце, крака и лица. Всичко това е зловещо изображение на човек, който се опитва да се измъкне от кутията.
Друга впечатляваща творба е гипсова стенна скулптура, носеща посланието “Aiming At You I Saw Me But It Was Too Late This Time” (Прицелвайки се в теб аз видях себе си, но този път беше твърде късно”).
Сред най-миниатюрните му творби пък е скромна къща, вероятно направена от дървени блокове и дървесна кора, пише Daily Mail.
Носителят на Оскар е автор и на няколко дървени “Candle Holders For Loved Ones” (“Свещници за любимите хора”), за които той казва, че са създадени по времето на пандемията от коронавирус.
Типично в негов стил, Брад Пит присъства на откриването на изложбата в пъстро блекло, което не остана незабелязано. Актьорът бе заложил на визия в есенни тонове – оранжево палто, кафяв гащеризон и кафява каубойска шапка. 
Освен скулптурите на Брад, в галерията във Финландия бяха представени и творби на художника Томас Хаусаго и певеца Ник Кейв.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как е изглеждал Маги Халваджиян преди 36 години СНИМКА

Успешният продуцент Маги Халваджиян изненада последователите си в социалните мрежи със своя снимка от младите си години. Кадърът е направен преди цели 36 години и по нищо не личи, че това е арменецът.  Продуцентът на музикалното шоу “Звездите в нас” е пусна колаж с две свои снимки – една отпреди […]