Ивет Лалова продължава да ни изненадва

Ивет Лалова неведнъж е радвала цяла България с постиженията си в леката атлетика. Освен това тя е говорила открито за проблемите и трудностите, с които се е сблъсквала. Спортистката често използва профила си в социалните мрежи, за да споделя и радостните новини в личния си живот. Именно от профила на Лалова в Instagram разбрахме в края на 2023 г., че лекоатлетката е бременна.
Новината искрено зарадва феновете ѝ, защото това ще бъде първо дете за Ивет Лалова и съпруга ѝ Симоне Колио. В социалната мрежа тя сподели снимка, на която се вижда бременното ѝ коремче и как Симоне го целува, застанал на колене.
Не мина много време от споделянето за бременността и сега Ивет Лалова е готова да ни разкрие и какъв ще бъде полът на бебето. Направо го отново в социалните мрежи по интересен начин. 
Тя сподели клип, в който разрязва с нож торта, която отвътре е със сини блатове. Видеото е придружено с надпис: “Честита нова година от нас и нашето малко….”, като синьото ясно показва, че Ивет и Симоне очакват момче.
Във клипа, който Ивет качи, стана ясно и кога се очаква да бъде радостното събитие. Върху глазурата на тортата бе изписано на английски: “В очакване на април 2024”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси новогодишната ваканция на Джей Ло

Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек са организирали звездно коледно парти в дома си в Лос Анджелис, като сред знаменитостите, които са присъствали, са Марго Роби, Майкъл Б. Джордан и Лили Рейб. Както може и да се очаква от Джей Ло, всичко за събитието е било на ниво, включително […]

Subscribe US Now