Гореща изненада от “Ритон” навръх празника на жената ВИДЕО

Навръх женския празник дует “Ритон” прави много специален подарък, който тепърва ще радва феновете им. Катя и Здравко имат чисто нова песен, озаглавена “Тъжен танц”, а днес е и премиерата на видеото към нея.

И този път най-успешният роден дует успя да изненада не само с музика, но и с визии – Катя сменя два пъти прическата, а дантелените й черни рокли приковават мигновено вниманието, най-вече това на Здравко, разбира се.
Световен блясък и трогателни изненади на юбилея на “Ритон” СНИМКИ

Във видеото двамата правят поредно чувствено потвърждение за силата на любовта си с горещи танци, погледи и опасна близост. И не, не очаквайте новата им песен да е тъжна и меланхолична, както може би подвежда първоначално заглавието й. 
Здравко от “Ритон” празнува юбилей в Италия СНИМКИ
Заедно с “Ритон” в клипа, режисиран от Николай Скерлев, виждаме и прекрасните актьори Даяна Ханджиева и Симеон Гълъбов, които играят влюбена двойка в сюжетната линия. Музиката е дело на Тасе Шарков, текста е на Росен Димитров, а аранжимента – на Алекс Нушев.
“Тъжен танц”, която е част от предстоящия нов албум на обичания от поколения българи дует, досега е изпълнявана само концертно. Любопитна подробност е, че операторът снима Катя и Здравко в галерия “Анел” само за ден и кадрите се получават перфектно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда порасналата дъщеря на Кортни Кокс

Преди време Кортни Кокс сподели, че 18 годишната ѝ дъщеря Коко не е гледала нито един от филмите от поредицата “Писък”. Което е малко странно, предвид че именно снимките на поредицата срещат Кортни със съпруга ѝ Дейвид Аркет, който е и баща на вече порасналото момиче. Въпреки това Коко не […]

Subscribe US Now