Как изглежда порасналата дъщеря на Кортни Кокс

Преди време Кортни Кокс сподели, че 18 годишната ѝ дъщеря Коко не е гледала нито един от филмите от поредицата “Писък”. Което е малко странно, предвид че именно снимките на поредицата срещат Кортни със съпруга ѝ Дейвид Аркет, който е и баща на вече порасналото момиче.
Въпреки това Коко не пропусна да придружи майка си на премиерата на шестата част на “Писък”. Събитието се състоя на 6 март и събра на едно място впечатляващия актьорски състав.
И ако Кортни няма с какво да ни изненада – както винаги тя е стилна и елегантна, то от снимките от звездната премиера впечатление прави колко пораснала е дъщеря ѝ Коко. И не отстъпва на майка си.
Всичко във визията ѝ е подбрано точно и с много вкус. Червена дълга рокля, идеално съобразена с възрастта ѝ, обувки с висок ток и свободно спусната коса.
Все по-често напоследък Коко се появява на публични места и събития. Наскоро тя показа подкрепата към майка си в значим за нея момент – когато Кортни получи своята звезда на Холивудската алея на славата.
Още от първата на част на поредицата “Писък” от далечната 1996 г. Кортни е част от актьорския състав. Бившият ѝ съпруг Дейвид Аркет също се появява в продълженията на филма, с изключение на последните две части – пета и шеста, припомня Holliwood Life.
Премиерата на “Писък” 6 в кината е на 10 март.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

ММА боецът Жоро Валентинов опипа Марго в "Сървайвър" и я изпрати у дома СНИМКИ

ММА боецът Георги Валентинов демонстрира не само огромна физическа сила, но и високо либидо в “Сървайвър”. След поредната екстремна игра, той сложи в скута си съотборничката си от племето “Известни” – моделката Марго Купър, по паспорт Маргарита Киприянова, вдигна единия й крак, опипа го от горе до долу с масивните си […]