Наистина ли са разделени Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Само преди дни, на 15 ноември, Оливия Уайлд беше забелязана заедно с двете си деца да пее и танцува на концерт на Хари Стайлс в Лос Анджелис. Предвид това, изненадващо се появиха твърдения, че двойката временно се е разделила.
Слуховете за връзка между Оливия Уайлд и Хари Стайлс се появиха още през януари 2021 г., когато бяха снимани да се държат за ръце по време на сватбата на техен приятел. И до съвсем скоро изглеждаше, че отношенията им вървят доста добре.
Миналият месец актрисата беше забелязана сред тълпа от фенове да аплодира гаджето си на концерта му Harryween, също провел се в Лос Анджелис. В края на септември пък двамата бяха снимани да се целуват докато се разхождат из Ню Йорк.
Връзката на Оливия Уайлд и Хари Стайлс изглеждаше наистина стабилна и предвид факта, че двамата трябваше заедно да преживеят драмата около излизането на общия им филм “Не се тревожи, скъпа”. Доскоро непрекъснато се говореше, че между режисьорката Оливия Уайлд и актрисата Флорънс Пю има неразбирателство.
“Общественият натиск върху тях беше труден. Те са имали възходи и падения през цялата връзка”, разкрива приятел на двойката пред People. Екипът на филма пък все избягваше да говори за клюките.
Също толкова потайни около връзката си винаги са били и Оливия Уайлд, и Хари Стайлс. Музикантът винаги е искал да пази личния си живот в тайна, а актрисата и режисьор пък все така и не е разкривала подробности за романса им. За близо двете години, през които са били заедно, те дори официално така и не го потвърждават.
Едва ли обаче можем и да очакваме Оливия Уайлд и Хари Стайлс да направят това в бъдеще предвид твърденията, че са временно разделени. Това потвърждават няколко източника на People.
Като причина за това “приятелско решение” те посочват различните приоритети, които разделят двамата. “Той все още е на турне и сега заминава в чужбина. Тя се фокусира върху децата си и работата си в Лос Анджелис”, обяснява един от източниците.
По думите му Оливия и Хари може и сега да си вземат почивка от връзката си, но пък са все още “много близки приятели”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обяснението в любов на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс знаят как да ни очароват. И поотделно, но и заедно дори още повече. Те са сред любимите ни холивудски двойки и една от причините за това е фактът, че не спират да доказват любовта си един към друг по най-сладкия начин. И за пореден път […]

Subscribe US Now