Съпругът на Белослава я съсипал преди пияната изцепка

Белослава се разделя с мъжа си – художника Евгени Йонов, с когото имат дългогодишен брак. Двамата вече не живеят заедно, твърди „Уикенд“.

На рождения ѝ ден, когато певицата отскочи до близкия денонощен магазин за цигари и бе хваната от полицейски патрул с 1,25 промила, Йонов е бил в чужбина.
Това обяснява защо художникът бе лаконичен пред медиите, които успяха да се свържат с него за коментар на ситуацията.
Белослава страда, че не успя да запази брака си. С Евгени и преди са имали трудни моменти, разделяли са се за кратко, но този път не успяха да се закрепят. В момента тече процедура за развод по взаимно съгласие, разказва пред медията близък на звездата.
Семейството стопанисва бутиковия хотел „Виларте“ в черноморския курорт Лозенец. Той е много търсен и резервации за лятото се правят още в началото на годината. Изграден е върху семейна земя на изпълнителката. Семейството притежава ресторант в центъра на София, както и доста имоти в столицата и страната, които не е ясно как ще бъдат поделени.

Източник: blitz.bg
Next Post

Марта Вачкова стана свидетел на голям бой на морето и не се поколеба да... СНИМКИ

След като направи китна обиколка на едни от най-китните за почивка италиански градчета, Марта Вачкова реши да посети и родното Черноморие и още в първите дни нямаше повод да скучае. Докато събира летен загар и се радва на красивата гледка, актрисата стана неволно свидетел на сериозен бой, който, разбира се, […]

Subscribe US Now