Насилието, на което е била подложена Шаная Туейн

За насилието над жени напоследък се говори все повече както и у нас, така и в други страни по света. И Холивуд не е изключение. Тежките истории, които разказват знаменитостите не са от скоро, а поредната такава споделя Шаная Туейн.
В интервю за Sunday Times певицата говори открито за детската си травма – а именно сексуалното и физическо насилие, на което е била подложена от доведения си баща Джери Туейн, когато е била малка.
Шаная Туейн не крие, че преживяването се е отразило на начина, по който приема тялото си и в миналото дори се е опитала да промени външния си вид.
“Криех се и правех гърдите си по-плоски. Носех сутиени, които ми бяха малки, носех дори по два и така докато не останеше нищо момичешко в мен. Исках да ми е по-лесно да съм незабележима. Защото, о боже, беше ужасно да си момиче вкъщи.”
Когато е вече на 22 години обаче, животът на Шаная Туейн се променя. След като майка ѝ и доведеният ѝ баща загиват при автомобилна катастрофа, тя остава да помага в отглеждането на по-малките си братя и сестри. Междувременно започва и кариерата ѝ в музиката.
За новото си начало певицата разказва, че е период, в който е навлязла в обществото и не е имало как повече да прикрива женствеността си. Това обаче тогава не я кара да се чувства по-спокойна, а дори напротив – да се срамува от гърдите си и то това, че е момиче.
Този проблем, за щастие, Шаная Туейн в последствие преодолява. Тя споделя, че в един момент просто се е запитала какъв толкова е проблемът ѝ.
“Знаеш ли, ти си жена и имаш това красиво тяло? Това, което беше толкова естествено за другите хора, беше толкова страшно за мен. Чувствах се експлоатирана, но сега нямах избор. Трябваше да бъда бляскава певица, трябваше да нося женствеността си по-открито и по-свободно.”
Сега, 25 години по-късно, певицата сякаш съвсем напълно е приела женствеността си и с увереност отбелязва годишнината от излизането на албума си Come On Over. В него са включени хитовите парчета “Man! I Feel Like a Woman!” И “That Don’t Impress Me Much”, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да познаете Ути Бъчваров и Гергана Стоянова в този вид СНИМКА

Ако видите как са изглеждали в студентските си години Ути Бъчваров и Гергана Стоянова, със сигурност ще се изумите, защото промяната им към днешна дата е сериозна, повече при кулинарния гуру, разбира се. Актрисата Гергана Стоянова не е чак толкова променана, но колегата й със сигурност предизвика много реакции с […]

Subscribe US Now