Хапливите шеги на Зоуи Кравиц с баща ѝ

Зоуи Кравиц е единственото дете на музиканта Лени Кравиц, който става баща сравнително рано. Дъщеря му от Лиза Бонет се ражда, когато той е още на 24 години. Но връзката на семейството е все така силна и до днес и последното доказателство за това е събитието, на което Зоуи Кравиц е била неотлъчно до баща си.
Лени Кравиц вече може да се похвали със собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд, като на откриването ѝ е бил придружен от дъщеря си. И както всяка дъщеря би направила, Зоуи Кравиц е използвала времето си на подиума, за да произнесе реч.
“Лени Кравиц, имах удоволствието да те познавам от дълго време и трябва да кажа, че да бъда твоя дъщеря беше едно от големите приключения в живота ми. Тъй като ти си бил толкова млад, когато съм се родила, в много отношения сме израснали заедно. Минали сме през много. Видели сме много. Виждах как се променяш по най-красивите начини”, са прочувствените откриващи думи на дъщерята на музиканта.
В един момент обаче тя прави пауза и неочаквано тонът ѝ става по-закачлив. “Но най-вече виждах през ризите ти. Според баща ми, ако не показва зърната ти, значи не е риза”, продължава да се шегува Зоуи Кравиц.
По-нататък тя иронизира и личния живот на баща си, като казва през смях, че връзката му с мрежестата риза е може би най-дългата му връзка. “Вие двамата се правите един друг по-добри… Това е нещо красиво”, допълва шеговито 35-годишната актриса и модел.
В речта си тя споделя също, че да имаш “толкова готин баща” е “страхотно”, но не заради причините, които повечето хора биха предположили.
“Твоята уникалност не идва от очилата, кожените ти панталони или мрежестите ризи, тя идва от истинската ти любов към живота. Всичко, което правиш, е израз на тази любов.”
След като публиката е аплодирала думите ѝ, Зоуи Кравиц и баща ѝ Лени са се прегърнали. На събитието са присъствали също Чанинг Тейтъм, който е годеник на дъщерята на музиканта, както и актьорът Дензъл Уошингтън, пише Entertainment Weekly.
На подиума кратка реч е изнесъл и самият Лени Кравиц, който е благодарил за присъствието на дъщеря си и е нарекъл Дензъл Уошингтън свой “брат”. Музикантът е посветил звездата на Алеята на славата на свои дългогодишни приятели и колеги, включително и на бившата си съпруга и майка на дъщеря им – Лиза Бонет.
“Да видя името си, Лени Кравиц, трайно гравирано по същите улици, по които съм се разхождал, е сюрреалистично, неописуемо чувство”, казва още Лени Кравиц.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разделил ли се е със съпругата си Мирослав Бърняшев

Мирослав Бърняшев, който стана известен с псевдонима си Русев, е не само най-добрият български кечист, но и сред най-популярните българи в САЩ. Благодарение на завидната си кариера както в WWE, така и в AEW, Миро, както се подвизава в момента, продължава да побеждава на ринга. Оказва се обаче, че в […]

Subscribe US Now