Камила Кабейо – секси и за лятото на 2023 г.

Камила Кабейо винаги е разчупена, провокативна и в крак с модните тенденции. Тя умее да привлича вниманието върху себе си, дали с пикантни интимни истории, дали със закачливи снимки от плажа или пък с някой нов хит.
Този път Камила реши да представи различна визия. За целта сподели няколко свои снимки в Instagram, на които позира с нова, тъмна и секси прическа за лятото. Освен промяна в цвета, 26-годишната певица на “Bad Things” е решила да остави и така актуалния в момента бретон, който носи в последните няколко месеца.
И докато Кабейо не споделя нищо към кадрите, а просто позира със закачлива усмивка, нейната фризьорка Ники Лий решава да даде малко повече информация за новите “дела” на певицата. “Ретро брюнетка, тъмна и секси за лято 2023”, написа към две от селфитата на Камила стилистката. С което загатва за тенденциите в косите за предстоящия топъл сезон.
До скоро Камила поддържаше косата си в светли кестеняви оттенъци. Прическата ѝ беше без бретон, разделена в средата на път с леки слоеве, припомня Hollywood Life.
Явно звездата периодично има нужда са променя своя външен вид. Още през 2017 г. в интервю за Teen Vogue тя разкри, че винаги иска нова визия. “Със сигурност бих подстригала косата си някой ден. Но не знам кога ще е, толкова много я използвам по време на своите изпълнения. Харесва ми да я развявам в такт с музиката”, каза тя пред списанието.
Новият външен вид на Камила идва на фона на интензивни спекулации относно романтичния ѝ живот – наскоро тя бе видяна да се наслаждава на компанията на бившия си приятел Шон Мендес, след раздялата им през 2021 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато загубиш роля, защото си говорил за секс

Напоследък Рейчъл Билсън е решила, че няма да се преструва и ще говори съвсем открито по всички теми. Дори за секса, тема, която повечето известни личности избягват. Но се оказва, че откровенията на актрисата не се приемат много добре в индустрията. Даже никак добре, защото самата тя споделя, че е загубила […]

Subscribe US Now