Колко си приличат Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Казват, че рано или късно партньорите в една двойка започват да си приличат. Дали умишлено се напасват, или нещата се случват съвсем неусетно – никой не може да бъде сигурен. Но каквато и да е причината, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са точен пример за такъв тандем.
В слънчевия вторник, 20 септември, хванати за ръце, двамата се разхождат из Ню Йорк. Но освен близостта им, на снимките, които се появиха в социалните мрежи, правят впечатление и сходните им дрехи.
И Зоуи, и Чанинг са с широки панталони в есенни тонове, комбинирани с черни връхни дрехи – тя носи потник, а той риза. И двамата са скрили очите си зад черни слънчеви очила. Тя е с бейзболна шапка, а своята той държи повече като аксесоар – или в ръка, или в задния си джоб.
Това лято се навърши една година от началото на връзката между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм. През август източник на Pepole твърди, че двамата са “много щастливи заедно” и актьорът има сериозни намерения към дъщерята на Лени Кравиц.
“Всеки е фокусиран върху кариерата си и споделят заедно тази страст… Когато са пред хората, те са много сдържани. Обичат интимни срещи с приятели, но най-често просто си стоят у дома.”
Всичко започна през 2021 г., когато Зоуи Кравиц избра Чанинг Тейтъм за главната роля в режисьорския си дебют Pussy Island. По-късно двамата бяха забелязани на почивка в Позитано, заедно с дъщерята на актьора. И въпреки че бяха хванати да се целуват на яхта, те се опитваха да запазят връзката си далеч от всички.
За момента приоритет номер едно за Чанинг Тейтъм е Евърли – дъщеря му от бившата му съпруга Джена Дюан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата, която захвърли бастуна, за да танцува

Когато през 2018 г. Селма Блеър разбира, че е болна от множествена склероза, новината изглежда съкрушителна. Четири години по-късно обаче тя успя да изненада не само публиката, но и себе си. Защото 50-годишната актриса участва в риалити за танци. Блеър захвърли бастуна си на сцената, за да танцува валс в […]

Колко си приличат Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Казват, че рано или късно партньорите в една двойка започват да си приличат. Дали умишлено се напасват или нещата се случват съвсем неусетно – не можем да сме сигурни. Но каквато и да е причината – Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са перфектният пример за такъв тандем в облеклото.
В слънчевия вторник, 20 септември, в Ню Йорк двамата се наслаждават на разходка, хванати за ръце. За това научаваме от снимка на тях двамата, публикувана в социалните мрежи, които ни правят впечатление най-вече със сходните си дрехи.
И Зоуи, и Чанинг са в есенни тонове – широки кафяви панталони, комбинирани с черна връхна дреха. Тя носи черен потник, той черна риза. И двамата пазят очите си с черни слънчеви очила.
Открийте разликите? Кравиц е поставила бейзболна шапка върху начупената си дълга коса, докато Тейтъм държи неговата в ръка.
Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм отбелязаха една година от началото на връзката си това лято. И са “много щастливи заедно”, каза източник PEOPLE през август.”Всеки от тях е фокусиран върху кариерата си и споделят заедно тази страст… Когато са пред хората, те са много сдържани. Обичат интимни срещи с приятели, но най-често просто си стоят у дома.”
Източникът изтъква, че актьорът има сериозни намерения към Зоуи.
Всичко между тях започва през 2021 г., когато Кравиц избра Тейтъм за главната роля в режисьорския ѝ дебют Pussy Island. По-късно са забелязани заедно на почивка в Позитано, заедно с дъщерята на Чанинг. И въпреки че бяха хванати да се целуват на яхта двамата се опитват да запазят връзката си далеч от общественото внимание.
Вътрешен човек на People споменава, че докато са били в Европа, двамата не са очаквали хората да ги разпознаят, “въпреки че това е малко наивно”.
“Връзката изглежда сериозна, но не би станала показна и публична. Освен ако нещо не ги принуди”, допълва източникът.
За момента приоритет номер едно за Чанинг Тейтъм е дъщеря му Евърли, която споделя с бившата си съпруга Джена Дюан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Валентин Велчев записа загубената песен на Тончо Русев и Недялко Йорданов ВИДЕО

Доскоро смятаната за загубена песен на Тончо Русев и Недялко Йорданов е най-новото попълнение в репертоара на младия певец Валентин Велчев. Тя носи двойното заглавие „Молитва / Вяра, надежда, любов“ и съвсем логично премиерата й бе навръх празника на Св. Мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София на 17 […]

Subscribe US Now