Саня Борисова най-накрая се влюби… в бившия на Деси Слава СНИМКА

Трябваше да минат години, за да може Саня Борисова отново да се влюби, само че този, когото си избра, се оказа повече от голяма изненада. Става дума не за кого да е, а за бившия на поп фолк дивата Деси Слава – Благой Найденов.

Бившата половинка на Ники Илиев и професионалният боксьор бяха забелязани на кафе в центъра на София наскоро да си бъбрят сладко. 
Кризата удари Саня Борисова, актрисата фалира

“Може да са едва в началото на връзката си. Определено не се крият от хорските погледи. И двамата вече са свободни и нямат пречки, за да крият чувствата си“, коментираха очевидци, които бяха доста изненадани от гледката на двойката, пише “Уикенд”.
Саня Борисова се пусна гола от ваната СНИМКА 18+
За Благой е известно, че си пада по зрели жени, които не просто могат да му бъдат каки, а направо майки. 26-годишният младеж изкара няколко години заедно с Деси Слава, която е с цели 17 години по-голяма от него. От нея той има и син – Борис.
За връзката си със Саня Борисова, която се раздели с Ники Илиев през 2017 г., Багата все още не е казал и дума. Слуховете за отношенията им обаче, стават все по-сериозни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нелина призна за обратите и мъжа до себе си СНИМКИ

Нелина смело излиза от рамките на музикалните стилове и се изявява успешно, както в поп фолка, така и във фолклора и поп жанра. Тази година гласовитата певица стана част от едно от най-успешните турнета “Обич и песни”, в което е заедно с певици като Йорданка Христова, Мими Иванова, Силвия и […]