Изказването на Жерар Пике, което вбеси латиноамериканските фенове на Шакира

Въпреки че Шакира вече живее в Маями със синовете си Саша и Милан, връзката с бившият ѝ – Жерар Пике, не става по-лека с времето. Двамата индиректно са изправени пред нова конфронтация, след поредния коментар на каталунския футболист.
Пике за пореден път разочарова много от феновете си и успя да разгневи мнозина с изказването си по повод латиноамериканците в подкаст.  Той се оплака от тормоза, който с новата му приятелка Клара Чиа изпитвали през последните месеци: “Моята бивша е латиноамериканка. Не знаете какви съобщенията получих в социалните мрежи от хора, които са нейни фенове. Варварски. Не ме притесняват, защото изобщо не ги познавам, но това са хора, които очевидно нямат свой живот”.
Освен това Пике не назовава Шакира в интервюто си по име, а я нарича “la otra”, което в превод означава другата. “Какво трябва да се случи с нас, да се самоубие някой, за да ни накара да се чувстваме виновни, че сме стигнали твърде далеч?!”, казва още Пике. Пике също така уточнява, че с настоящата му приятелка не са се почувствали засегнати, но е безкрайно разочарован от обществото.
След коментарите му, сега Пике е изправен пред нова буря от недоволство, заради факта, че е използвал думата “латиноамерикански” по унизителен начин, проявявайки ксенофобия ненужно е повдигнал въпроса какъв е произходът на Шакира и е употребил “варварски”. Изглежда, че Шакира е наясно с последното интервю на Пике, затова и побърза да отвърне на удара в социалните мрежи.
“Горда съм, че съм латиноамериканка”, написа Шакира, което допълни с множество емотикони на знамена на държави от Латинска Америка, уточняват от Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Цвети от "Хелс Китчън" срази фолкпевицата Мария с това изказване ВИДЕО

Устатата Цвети пак хвърли в ступор мрежата с изказванията си, но този път под прицел се оказа не кой да е, а фолкпевицата Мария, която наскоро се оплака, че е станала жертва на жесток побой от страна на доскорошния си избраник Мирослав. Правим важното уточнение обаче, че излъченият наскоро епизод на кулинарното […]

Subscribe US Now