Купон без край: Ето как Преслава отпразнува своя РД и с кого ВИДЕО

И тази година на своя рожден ден Преслава събра най-близките си приятели за един щур купон, какъвто може само тя да организира. Плътно до нея бе и Софи Маринова, която допълнително приповдигна настроението и накара всички са скочат на крака. 

Вече писахме по какъв начин бе изненадана Преслава от любимия й Павел по случай нейния личен празник, но истинските изненади са от самото празненство, в което Преслава не седнала нито за минута и през цялото време била с микрофон в ръка. 

Преслава със сестра си Ивелина Колева и Софи Маринова 
“Да се чуди човек на работа ли бях или бях рожденичка. Не пуснах микрофона и не седнах.  Просто имам удоволствието работата ми да бъде това, което най-много обичам- ДА ПЕЯ”, написа тя в социалните мрежи. 
А към нейната колежка и приятелка Софи Маринова се обърна със специални благодарности. “Обичам те и се гордея, че имам приятел като теб!  Толкова весело ни беше, че си попяхме над четири часа. Изпратихме оркестъра, но нашата поръчваше песни на диджея и не спираше да пее”, допълва Преси. 
Звездната рожденичка пяла не само свои песни, но и на колеги. Изкушила се да попее още на гръцки и турски, с което обра всички овации на своите гости./show.blitz.bg
Ето и клипчета от звездното парти на Преслава по случай нейния 38-и рожден ден:
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Теодора от "Фермата" се разведе! Ето кой е новият на риалити звездата СНИМКА

Определено случващото се след последния сезон на „Фермата” с участниците е по-интересно от ставащото пред камерите. Теодора, която в предаването се показа като вярна съпруга, вече е разведена жена. Брюнетката, която стана част от отбора на риалити предаването миналата година е сменила фамилията си Дякова с Андонова. С фамилията на […]