Габи от “Ергенът”: Търся си мъж – голям, здрав, с пълен портфейл! СКАНДАЛНО ВИДЕО

Габи от “Ергенът” този път май окончателно изби рибата, след като блесна в скандално видео, в което директно признава, че си търси мъж. И не само това, но и изброява какъв точно трябва да бъде той, за да му обърне тя внимание и да “краси живота му”.

“Добри хора, търся си мъж! Голям, млад, здрав, с пълен резервоар и още по-пълен портфейл!”, казва устатата блондинка още в началото на клипчето, което предизвика бурни реакции в социалните мрежи.
Скандалната Габи от “Ергенът” лъсна по голо дупе, ето къде СНИМКИ

“Правилата са следните – тези от вас, които искат да им крася колата, инстаграма, фейсбука, тик-ток-а и живота да запишат кратко видео..”, продължава да изумява с претенциите си Габриела, която бързо доби популярност покрай участието си в “Ергенът”, след което обаче, не пожъна кой знае колко положителни отзиви за себе си в мрежата. 
Габи от “Ергенът” призна пред БЛИЦ: Ще се женя през август
Въпреки това обаче, Габриела съвсем не се отказва. Явно е твърдо решена да скандализира докрай! А дали ще има кандидати за нея, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя ще е следващата принцеса на Уелс

Принцесата на Уелс е титла, която свързвахме с покойната Даяна. Всъщност и до днес много хора наричат лейди Ди по този начин, макар титлата вече да принадлежи на настоящата съпруга на принц Чарлз Камила Паркър Боулс. Камила, по-позната като херцогинята на Корнуол, всъщност е и принцеса на Уелс от 9 […]