Коя ще е следващата принцеса на Уелс

Принцесата на Уелс е титла, която свързвахме с покойната Даяна. Всъщност и до днес много хора наричат лейди Ди по този начин, макар титлата вече да принадлежи на настоящата съпруга на принц Чарлз Камила Паркър Боулс.
Камила, по-позната като херцогинята на Корнуол, всъщност е и принцеса на Уелс от 9 април 2005 г., когато сключва брак с Чарлз.
Тя обаче не използва публично титлата, защото е наясно, че тя продължава да се асоциира с Даяна.
Много хора във Великобритания се вълнуват дали титлата няма да премине в ръцете на Кейт Мидълтън, когато свекър й се възкачи на престола. По време на празненствата за Платинения юбилей на кралицата Кейт се срещна с поданиците й в Кардиф и един от тях възкликна: “Ще бъдете брилянтна принцеса на Уелс”.
На което тя отговори: “Много сте мил. В добри ръце съм”, като посочи към съпруга си принц Уилям. От Express обаче коментират, че Мидълтън няма автоматично да стане принцеса на Уелс.
За да получи титлата, трябва решение на суверена – в случая това ще бъде Чарлз в качеството си на крал на Великобритания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елен Колева показа новия си мъж, оказа се двойник на Бандерас СНИМКА

Елен Колева май най-после е щастлива в личен план, а до този извод стигат редица нейни последователи в социалните мрежи, които активно коментират скорошен неин кадър, на който е с новата си любов. Става дума за астралния близнак на актрисата – Дъглас, който живее в Лондон. От време на време […]