Мира Радева попиля скандалджията Кацаров от “Гласът на България”

Небивал скандал спретна изгоненият в неделя участник в “Гласът на България” Константин Кацаров. Той изкара неща от кухнята, които никой не беше предполагал.

Например, че участниците са задължавани да пеят на английски, защото много от българските песни са с неуредени авторски права и може предаването да бъде съдено.
От БТВ все още не реагират и оглушително мълчат за случая. Нищо подобно никога не се е случвало в шоуто и мнозина се питат дали няма някаква клауза за конфединциалност.
Коментарите са разнопосочни след инициативата на Кацаров. Мнозина го подкрепят, но има и доста коментари, които го обвиняват, че е надигнал глас само защото е наранено егото му, като го изключиха.

Социоложката Мира Радева написа остър коментар по адрес на Кацаров.
“Всичко е вярно, но все пак им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме… Знаете, който си е дал… Остава урокът, който май никога не научаваме
Кацаров много елементарно, злобно, пошло, да плюеш след като си отстранен. Ха-ха, иначе дотогава няма нищо. Ако беше продължил пак няма нищо.
Еййй честният ама когато ти отърва иначе трайко,,,Защо не ги отряза в началото и да си гледат работата ааааа ??? Много елементарно Кацаров – може да казваш истината, ама не сега, сега вече е късно да се правиш на честен!”. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Том Харди и Шарлот Райли - една любов от снимачната площадка на "Брулени хълмове"

Не са толкова много двойките, които могат да се похвалят с факта, че се запознават на снимачната площадка на хитов телевизионен сериал. Но актьорите Том Харди и Шарлот Райли могат. Те се срещат през 2009 г., докато се превъплъщават в образите на Кати и Хийтклиф от класическата творба “Брулени хълмове” […]

Subscribe US Now