Това ли е новото 25-годишно гадже на Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо се опитва да пази личния си живот в тайна, но не му се получава кой знае колко успешно.
Често бива заснет или свързван с различни жени, като последните твърдения гласяха, че между актьора и Джиджи Хадид има нещо повече от приятелство.
Разбира се, не знаем какъв е случаят в детайли, защото и двамата са много потайни, но Леонардо ди Каприо бе хванат в крачка с друг модел. И веднага започнаха твърденията, че има нова жена в живота му.
Актьорът е бил заснет от папараци в компанията на италианския модел Витория Черети, докато двамата са се разхождали в Санта Барбара, Калифорния. Облеклото и на двамата е небрежно, като от снимките се вижда, че актьорът пие кафе, докато моделът похапва сладолед във фунийка.
Според Marca, Витория Черети е родена през 1998 г. в Бреша, Италия, като започва кариерата си на модел още на 14-годишна възраст. Случайно или не, но Черети е поредната жена под 26 години, с която Леонардо ди Каприо излиза. Твърди се също така, че Черети е близка приятелка с Джиджи Хадид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Годжи не издържа и каза цялата истина за Слави Трифонов

Двамата много дълго време са забавлявали зрителите със своите образи и са ги докосвали по различни начини с музиката си, която се простира в различни стилове. През годините е имало много информации, че са скарани, но истината е, че двамата са приятели в истинския смисъл на думата. Басистът и вокалиста на група […]

Subscribe US Now