Хванаха Гергана от “Ергенът” в много долна лъжа! Оказа се, че е… ВИДЕО

Гергана Стаменова от “Ергенът” се оказа изпечен лъжец и влезе в шоуто с добре скалъпена лъжа. Напористата мадама най-нагло излъга зрителите. 

Оказа се, че хубавата певица се срамува от годините си и е решила да скрие доста от тях. Във визитката си в “Ергенът” казва, че е на 24 години. Точно ан толкова е била и преди 6 години?! 
Още през 2016 тя жадуваше за слава, затова бе и участничка в конкурса „Плеймейт“. Тогава тя заяви, че е на 24 години и седга, 6 години по-късно, тя е запазила възрастта си. 
В социалните мрежи я подиграват, че е вампир – единствените същества, които не променят своята възраст. Явно Гергана се чувства застрашена от младите момичета в шоуто и е решила да излъже за възрастта си. Надяваме се в най-скоро време да можем да научим от нея причината да използва тази нагла лъжа в шоуто.
 

Официална визитка на Стаменова в “Ергенът”:

Гергана е на 24 г. от гр. София и е певица, модел и актриса. Завършила е УНСС със специалност “Публична администрация“. Разбира обаче, че работата на бюро не е за нея, и се отдава на най-голямата си страст – музиката, където от няколко години насам развива успешна кариера.

Позната е сред почитателите на хип-хопа с артистичния си псевдоним Stamenowa. Въпреки провокативната си външност, в любовната биография на Гергана има низ от разочарования и тя  все още търси любовта. Влиза в “Ергенът“, за да изпита нови емоции и да завоюва сърцето на Виктор.

Официална визитка на Стаменова в “Мис Плеймейт” 2016:

Гергана Стаменова, една от кандидатките за Мис Плеймейт 2016! Гери е на 24 г., от София. Необвързана. Бакалавър по “Публична администрация”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Иван и Андрей готвят голяма изненада през април, тогава ще...

Продуцентите и тв водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов много скоро ще представят съвсем нов и завладяващ проект, за който Андрей сподели първо пред нас в края на февруари. Новото начинание ще се случи през април, когато и двамата ще внесат повече яснота и подробности за какво точно става въпрос. […]