Солидарността на семейството на принц Уилям към войната

Принц Уилям с гордост разкри, че децата му – Джордж, Шарлот и Луис се интересуват от войната и разпитват за случващото се в Украйна. Това гордият баща сподели преди няколко дни, докато той и съпругата му Кейт бяха в Украинския културен център в Лондон, за да се запознаят отблизо с усилията, които се полагат в Обединеното кралство в подкрепа на украинския народ.
Докато разговаряше с доброволците и членовете на украинската общност, принц Уилям сподели, че трите му деца са напълно наясно със ситуацията.
“Те се прибират вкъщи и започват да разпитват за всичко случващо се”, каза той за принц Джордж (8 г.), принцеса Шарлот (6 г.) и малкия принц Луи (3 г.). “Очевидно говорят за това с приятелите си в училище, което всъщност е добре.” Все пак Уилям уточнява, че когато с деца се обсъжда този сериозен проблем, е важно да се подбират внимателно думите, за да могат да разберат какво точно се случва, колкото и трудно да е за тях.
Още преди време херцогът на Кеймбридж сподели, че децата му стават все по-наясно със световните проблеми и дори спомена, как малкият принц Джордж, например, не разбира хората, които изхвърлят нерегламентирано боклука си.
По време на посещението си в Украинския културен център Уилям и Кейт се срещнаха както с членове на украинската общност, така и с главни изпълнителни лица от Комитета за извънредни ситуации. Целта им бе да се запознаят с хуманитарните дейности, които се извършват в момента за Украйна.
40-годишната Кейт и 39-годишният принц Уилям носеха със себе си и домашно приготвени лакомства директно от кухнята на двореца Кенсингтън за доброволците в центъра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg