Албена Вулева на лов за богат кипърец, призна, че родните мъже са…

Известно е, че в последните години устатата блондинка Албена Вулева работи като рецепционист в Кипър и вече все по-рядко се връща в родината си.

Ексводещата живее в крайбрежния град Пафос, а наскоро се завърна от почивка във Франция. Междувременно не спира да се оглежда за богат кипърец, с който да живее спокойно и по-сигурно. Самата тя твърди, че въпреки че е на 47 години, мъжкият интерес към нея не е секнал и чужденците й се радват най-много.
Земетресение разлюля Албена Вулева в Кипър, тя изпадна в паника

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с друг мъж, но многократно е споделяла, че е крайно разочарована от българските мъже, които според нея са не само много мързеливи, а и изключително стиснати, пише “Уикенд”.
И докато Недик отдавна има нова жена в живота си, то Албена вярва, че си е самодостатъчна. Тя не иска деца, тъй като според твърденията й, майчинският инстинкт така и не се зародил у нея, пише още изданието.
Ето я Албена Вулева като стриптийзьорка ВИДЕО
Бившата тв водеща е категорична, че не би се върнала отново към телевизията заради голямата цензура. Предпочита да реализира творческите си пориви като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото.
Любопитна подробност е, че в последните години Вулева предпочита да държи майка си Людмила Захажаева далеч от себе си и тя нито веднъж не й е гостувала в Кипър./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се справя с бърнаута Арнолд Шварценгер

Всеки от нас се е сблъсквал с периоди, в които натоварването е по-голямо от обичайното. Работа, семейство, ангажименти, а денят разполага само с 24 часа. Умората се трупа, а с нея и стресът, което много често води до бърнаут. Като един наистина успешен човек Арнолд Шварценгер знае отлично какво е […]