Уилям и Кейт отново в действие

Ваканцията на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис свърши, а пред родителите им се очертава натоварена есен. Първите им ангажименти вече започнаха за радост на поданиците им в Шотландия.
Именно там се оказаха принц Уилям и Кейт Мидълтън на 1 и 2 ноември. Двамата са на посещение на общностите в селата край Инвърнес и Мори. А в Шотландия хората прекарват повече време навън – същото стори и кралската двойка.
Уилям и Кейт посветиха време на Outfit Moray – неправителствена организация, която се занимава с организиране на обучения и забавления сред дивата природа за деца и младежи от 8 до 18 години.
Сред заниманията им са планинско колоездене, скално катерене, стрелба с лък, каякинг и оцеляване в дивото. Принцът и принцесата на Уелс се включиха в занимание по планинско колоездене, а Кейт показа завидни спортни умения, както винаги.
Двамата посетиха е семейната ферма Бродисхил, която поддържа традициите в отглеждането на земеделски култури и животни от десетилетия и подчерта колко са важни подобни занимания за доброто психично здраве.
Феновете на Кейт Мидълтън не пропуснаха да забележат дрехите, които беше избрала за времето си в Шотландия – топло яке на Burberry, удобни обувки с грайфери Reiss, както и джинси чарлстон. Безспорно моделът отново се връща на мода.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Имало ли е наркотици в кръвта на Матю Пери

Едва ли скоро новина от света на шоубизнеса е шокирала толкова много, колкото неочакваната и ненавременна смърт на Матю Пери. Опечалени са не само негови колеги, близки и приятели, но и на милионите му фенове по света. Актьорът, станал известен като Чандлър Бинг от “Приятели”, почина на 54-годишна възраст в […]