Дъщерите на кралица Летисия по стъпките на майка си

Освен държавни събития и официални задължения, испанското кралско семейство има време и за забавления. По-точно – за културни събития, които посещава заедно. Като театрална постановка в Мадрид.
През уикенда крал Фелипе и кралица Летисия, заедно с двете си деца, гледаха De Sheherazade в театър “Канал”.
Впечатление направи обаче не само Летисия, елегантна както винаги, но и двете й дъщери, които очевидно са наследили чувството й за стил. 16-годишната принцеса Леонор беше избрала рокля с миди дължина и любимите на майка си еспадрили на платформи.
15-годишната инфанта София пък успя да впечатли любителите на модата с факта, че носи рокля Zara, с която преди година видяхме кака й. Беше я допълнила с дънково яке и същия модел еспадрили, съобщават от Hello.
Очакваме още забележително тоалети от престолонаследничката и по-малката й сестра. А тези дни ще видим как кралица Летисия ще посрещне в Мадрид президента Джо Байдън и съпругата му – първата дама на САЩ Джил Байдън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакван обрат! Какво става между Диона и Галин след скандала и обидите? СНИМКИ

Поредният обрат в поп фолка май е вече факт, ако съдим по това, което показва Диона в профила си в социалните мрежи. Ексрапърката и настояща поп фолк звезда, която преди година напусна с гръм и трясък лейбъла на Галин (или пък той я натири), вече е на съвсем различна вълна. […]

Subscribe US Now