Бриджит Бардо вече е на 89 – какво се случва с акрисата

Бриджит Бардо е не просто икона в киното и модата, а икона на цяло едно десетилетие. Танцува, пее, бунтува се, прави скандални коментари и сменя мъжете един след друг. Винаги обаче търси страстта и се бори за животните. На 28 септември Бриджит Бардо навърши 89 години.
След десетилетия далеч от светлината на прожекторите френската звезда напомни за себе си преди броени дни. Актрисата написа писмо, с което благодари на почитателите си, които й изпратиха цветя, картички и подаръци за 89-ия й рожден ден.
“Със сълзи на очи ви благодаря за стотиците писма, цветя и подаръци, и за вашата щедрост. Не мога да отговоря на всеки от вас, но искам да знаете, че прочетох всичките ви писма и съм безкрайно благодарна! Вие ми дадохте смелостта и вярата, от които се нуждая за моите битки. Обичам ви завинаги. Толкова доброта, нежност и любов изпълниха сърцето ми”, написа защитничката за правата на животните в писмото, разпространено от нейната фондация.
Бриджит Бардо се оттегли от актьорска си професия преди 50 години, за да заживее уединено във вилата си на Френската Ривиера. Преди броени дни обаче папараци издебнаха световната знаменитост, докато управлява автомобила си. Снимката бързо се появи на корицата на списание Paris Match.
През юли френската актриса успя да разтревожи феновете си, след като линейка бе повикана във вилата й в Сен Тропе. Тогава съпругът й Бернар д’Ормале обясни, че актрисата е дишала трудно и лекари са й поставили кислородна маска. “Като всички хора на определена възраст, тя вече не издържа на жегата”, разкри д’Ормале по това време, припомня Paris Match.
Бардо си остава символ на 50-те и 60-те години. Тя налага различни тенденции в модата от носенето на бижута, до дрехи и прически, както и носенето на бански с бикини на плажа. Клаудия Шифър, Кейт Мос, Диан Крюгер, Скарлет Йохансон и други я посочват като свое вдъхновение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Миа Халифа е от популярните личности, които не се свенят да изказват мнението си съвсем открито. Макар това да им навлича неприятности и гнева на хората. Родената в Ливан бивша порно звезда не крие, че в конфликта между Израел и Палестина съвсем открито подкрепя вторите. След нападението на палестинската групировка Хамас […]