Страхува ли се от остаряването Пенелопе Крус

Пенелопе Крус е от любимите холивудски красавици, които сякаш изглеждат все по-добре с годините. Актрисата наскоро изгря отново на големия екран във филма Ferrari, а след три месеца й престои голямо събитие и в личен план – да навърши 50 години.
Този юбилей за мнозина е стряскащ и ги хвърля в размисли за смисъла на живота, за това какво си направил досега и какво още искаш да постигнеш. Крус обаче е далеч от тези мисли и гледа на остаряването без особено притеснение.
Запитана как ще отбележи 50-ия си рожден ден през април, актрисата отговаря, че планира да живее до 100. A на този етап няма търпение да постигне целите си за следващото десетилетие и има огромно желание да не спира да научава все нещо ново.
Крус гледа на юбилея като на началото на втората част от живота си и единственото, което иска, е да продължава да се занимава със своята най-голяма страст – киното. Тя неведнъж е споделяла, че от малка е мечтала да бъде актриса, но никога не си е представяла, че ще постигне чак такъв успех и ще продължи да бъде част от индустрията цели 30 години, пише ET.
Единственото, което не е по вкуса на Пенелопе Крус днес и може да я определи като малко старомодна, е използването на изкуствения интелект в киното. Тя къде на шега, къде не признава, че един ден актьорите могат да станат излишни заради технологиите, а това определено не е сценарий, на който не иска да става свидетел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Целувката между Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, за която всички говорят

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са достатъчно известни, за да предизвикват интереса на хората към всичко, свързано с тях. От средата на миналата година започнаха твърдения, че двамата са заедно, но дълго време не се знаеше какво точно се случва между актьора и риалити звездата. Но с течение на времето […]

Subscribe US Now